coleslawIngredienser:

  • 1/4 kålhode
  • 2 gulrøtter
  • 1 egg
  • Ca 1,5 dl rapsolje
  • 1 fedd hvitløk
  • Salt, pepper
  • Sitron
  • 2 dl rømme
  • Cayennepepper
  • Ca 1 dl bladpersille
  • 1 sylta agurk
  • 1 ss kapers

Fremgangsmåte:

  1. Finsnitt kålen og riv gulrøttene.
  2. Lag majones ved å ha et egg og olje i et litermål sammen med finhakket hvitløk.
  3. Sett stavmikseren oppi litermålet og kjør det sammen til det tykner.
  4. Bland 50/50 majones og rømme, finhakket persille, syltet agurk og kapers.
  5. Smak til dressingen med salt, pepper, cayenne og sitron.
  6. Vend dressingen sammen med kål og gulrot.
Treff: 562 Tags: