Kl 11.00 Åpning av Lillehammer Matauk-festival 2017
ved Torill Jakobsen fra Fylkesmannens landbruksavdeling og årets konferansier Bodil Nordjore

Kl 11.00 – 15.00 Matkurs for barn
Barna lager sin egen mat og spiser sammen etterpå. Organiseres av kokkenes Mesterlaug Hedmark og Oppland. Kl 11-13 påmeldte barnehager. Åpent for alle fra kl 13.00. Festivalteltet.

Kl 11.00 – 16.00
Tipp vekta på årets Lågåsild og vær med i trekningen om flotte premier.

Kl 11.15 Mjøsas sølv blir til gull
Prosessen fra rogn til kaviar, v/Bjørn Hettervik og Børre Dervo. Smaksprøver.

Kl 12.30 Ugress er også mat
Festivalkokken Frode Myklevik demonstrerer bruk av ugress i matlaging. Smaksprøver.

Kl 13.30 På sopptur i Lillehammer
Soppentusiast Siri L. Hovland og festivalkokk Bjørn Hettervik informerer om og inspirerer med lokal sopp. Smaksprøver.

Kl 14.30 Kåring av vinner i publikumskonkurransen
I forkant av festivalen har det pågått en publikumskonkurranse. Beste kål oppskrift kåres og smaksprøver deles ut.

Kl 15.00 Utnytt HELE råvaren!
Ole Martin Kildahl, bonde og lokalmatprodusent, demonstrer og inspirerer. Smaksprøver

Kl 14.00 – 16.00 «Mer lokalmat i reiselivet»
seminar for serveringsbedrifter (kun for påmeldte)

kl 18.00 Oktoberfest Lillehammer Bryggeri
I god tradisjon tilbys servering av god, lokal mat og godt drikke. Mer info: www.lillehammerbryggeri.no

 

Utstillere igjennom hele gågata

Bondens Marked på Lilletorget

Møt bygdekvinnelagene som demonstrer og informerer ved Sigrid Undsets Plass

Fiskeutstilling med Mjøsas arter ved Sigrid Undsets Plass

Lokal øl – smaksprøver og informasjon ved Sigrid Undsets Plass

Press din egen saft! Ta med frukt og beholder. Sigrid Undsets Plass

Lær mer om lokal sopp v/Sigrid Undsets Plass

Treff: 403 Tags: