Kl 11.00 Åpning av dag to
Vår konferansier og matkulturverner, Bodil Nordjore, ønsker velkommen til en ny dag.

Kl 11.00 – 16.00
Tipp vekta på årets Lågåsild og vær med i trekningen om flotte premier

Kl 11.00 – 16.00 Lær å lage pølser!
Bli med å lær hvordan du lager spennende, hjemmelagde pølser i festivalteltet. Pris kr 50,- hvor du får med to pølser hjem. Begrenset antall. (Betal med Vipps)

Kl 11.15 Demonstrasjon av lefsebaking
Randi Skålsveen lærer bort kunsten å bake lefse.

Kl 12.00 Lågåsild på vaffel
med kokebokforfatter og matkulturverner Bodil Nordjore. Smaksprøver.

Kl 13.00 Tradivasjon & Konservering
Tradisjonsrike oppskrifter og råvarer vises på innovative måter. Lær om hermetisering, sylting og fermentering v/Bjørn Hettervik. Smaksprøver

Kl 14.30 Redd høna og bruk HELE grønnsaken
Vi setter høne på menyen og reduserer matsvinn ved å bruke hele grønnsaken m/Frode Myklevik. Smaksprøver

15.30 Grønnsaksauksjon
- Vi auksjonerer bort scenepynten som er levert av BAMA

16.00 Oktoberfest Lillehammer Bryggeri
I god tradisjon tilbys servering av god, lokal mat og godt drikke. Mer info: www.lillehammerbryggeri.no

 

Utstillere igjennom hele gågata

Bondens Marked på Lilletorget

Møt bygdekvinnelagene som demonstrer og informerer ved Sigrid Undsets Plass

Fiskeutstilling med Mjøsas arter ved Sigrid Undsets Plass

Lokal øl – smaksprøver og informasjon ved Sigrid Undsets Plass

Press din egen saft! Ta med frukt og beholder. Sigrid Undsets Plass

Lær mer om lokal sopp v/Sigrid Undsets Plass

Treff: 309 Tags: