PÅ FESTIVALSCENEN FREDAG 4. OKTOBER

 

PROGRAM FOR FESTIVALSCENEN, TELTET PÅ SIGRID UNDSETS PLASS OG I SENTRUM


Begge dager:

  • Bondens Marked med salgsstand på Lilletorget
  • Salg av lokal mat gjennom hele gågata
  • Ta med egne epler og press deilig eplejuice
  • Tipp vekta på årets Lågåsild

                og vær med i trekningen om flotte premier

 

 

FREDAG 4.OKTOBER – SIGRID UNDSETS PLASS

Sigrid Undsets plass: Smak på røkt sik fra Reinsvann tilberedt av Tord Einar Smestad

 

    • Kl 12.00   Åpning av Lillehammer Mataukfestival 2019 V/ kultursjef Olav Brostrup Müller og fremføring av festivalsang v/ Rune Flodstrøm

    • Kl 12.00 – 15.00 Matkurs for barn
      • Barna lager sin egen mat og spiser sammen etterpå. Norske kokkers landsforening Innlandet.

    • Kl 12.15  Elgburgere med skogens dressing
      • Burgerbrød fra Masovn Mølle. Festivalkokk Frode Myklevik og kokk  Jørgen Erstad fra Lillehammer Mikrobryggeri tilbereder, demonstrerer og gir ut smaksprøver.

    • Kl 13.30  Med hjerte for vilt
      • Jan Morten Kampesveen fra Det lille slakteri  forteller og viser hvordan man foredler hjerter og tunge fra skogens vilt, både speket og tørket. Smaksprøver

    • 14.15 Jegeren og kokken
      • Jeger Rune Flodstrøm og festivalkokk viser hvordan man tilbereder due.

    • Kl 15.00 Fiskekaker som barna vil elske
      • Gjestekokk fra Heimfisk AS på Sunnmøre viser hvordan du enkelt lager hjemmelagede fiskekaker. Smaksprøver.  

  • Kl.15.30 Pestobakt torsk med søtpotetpurè
    • Gjestekokk fra Heimfisk AS på Sunnmøre tilbereder en deilig middag med torsk. Smaksprøver.

 

 

Treff: 55 Tags: