LØRDAG 5.OKTOBER – SIGRID UNDSETS PLASS

 

PROGRAM FOR FESTIVALSCENEN, TELTET PÅ SIGRID UNDSETS PLASS OG I SENTRUM


Begge dager:

  • Bondens Marked med salgsstand på Lilletorget
  • Salg av lokal mat gjennom hele gågata
  • Ta med egne epler og press deilig eplejuice
  • Tipp vekta på årets Lågåsild

                og vær med i trekningen om flotte premier

thumb DSC 0144 1024

 

  • Kl 11.00 Åpning av dag to
      • Åpning av konferansier

  • Kl 11.00 – 16.00 Lær å lage pølser!
    • Bli med å lær hvordan du lager spennende, hjemmelagde kjøttpølser/spekepølser i festivalteltet.
    • V/ Oppland Bonde- og småbrukarlag. Kr 100,-.

  • 11.15 Gamle fiskekunstner. Lær og legg råkåfisk
    • Gardbrukere og fiskere, Martinius Bækken og Johs Nordgården viser hvordan man legger råkåfisk. Smaksprøver.

  • Kl 12.00 Viltgryte fra Scandic Lillehammer Hotel. Smaksprøver.
    • Kjøkkensjefen på Scandic Lillehammer Hotel tilbereder sin ”hemmelige” oppskrift på viltgryte.

  • 13.00 Mer enn bare eple
    • Festivalkokk med elever viser hva man kan bruke epler til. Chutney, eplemos, tilslørte bondepiker etc.

  • 13.30 Lær å lage din egen leverpostei
    • Det lille slakteri viser hvordan man lager leverpostei. Smaksprøver.

  • 14.30 Trollkrem på 1-2-3
    • Festivalkokk Frode Myklevik

  • 15.30 Grønnsaksauksjon
    • Vi auksjonerer bort scenepynten som er levert av BAMA

 

Fredag 5. og lørdag 6. oktober fra kl. 16.00 Oktoberfest på NIKKERS
Sjekk program på Facebook.


 

    • Lørdag 5.oktober Ettermiddagskonsert med østerisk matopplevelse på Lillehammer Mikrobryggeri

 

    • Søndag 6.oktober kl. 12.00-15.00 Hytte- og seterdag på Maihaugen, se www.maihaugen.no

 

Søndag 13.10 kl 17.00
Opplev Sildefiske på Lortvarpet!
Gratis arrangement. Møt opp og bli med og dra inn nota og plukke årets fangst. Historier rundt fisket. Ingen Sildegaranti. Sted: Lortvarpet v/Fåberg speiderhus

 

IMG 3728 Medium

 

Treff: 68 Tags: