Kokker på Matauk i 2018

Bodil Irene Gunnarsdotter Nordjore er en norsk kokebokforfatter og matkulturverner. Hun arbeider som høgskolelektor på Høgskolen i Telemark, og ble i statsbudsjettet for 2016 utnevnt til statsstipendiat.I tillegg til dette er hun aktiv i ulike matprosjekt over hele landet. Hun arbeidet blant annet med et mat- og reiselivsprosjekt for Telemark, der reiselivsbedrifter og produsenter er sammen om å sette fokus på den lokale maten.

Konferansier og kokk Bodil Nordjore

Anders Havik

Startet sin karriere på Lillehammer, men har både vært kjøkkensjef på Baltazar Ristorante og Cantina Cortina i Oslo der han også var daglig leder.

Anders har også jobbet som sous shef på Tenuta sanpietro Lucca i Italia og Nobu Bahamas, Asien crossover restaurant.

Spesialist på italiensk mat og opptatt av gode ferske råvarer.

Kjøkkensjef på Ilsetra hotel og bor sammen med mange spennende dyr som jak og boergeit på Høistad gård nord i Øyer.

Line Rusten

Frode Myklevik

Utdannet kokk og brennende interesse for god hjemmelaget mat fra bunnen av. Frode Myklevik er den eneste i Innlandet som har utmerkelsen Cordon Rouge og Andre Enghs gullnål for sitt virke innen kokkefaget. Jobbet som kokk og kjøkkensjef hos flere bedrifter på østlandsområdet gjennom 25 år som kokk, før han ble daglig leder for Lærlingekompaniet Innlandet i 25 år. Gjennom sitt virke i Lærlingekompaniet har han fått i overkant av 900 elever gjennom lærerløpet og ut i jobb. Han har vært dommer i et utall av kokkekonkuranser bla NM og Norgescupen for lærlinger i Stavanger. Deltatt på Glamat i Stavanger med fokus på barn. Aktiv i kokkenes Mesterlaug i mange år og holdt inspirerende foredrag. I dag jobber han freelance på Lillehammer Mikrobryggeri med fokus på lokalmat. Frode har vært viktig bidragsyter i styringsgruppa fra starten av.

Lillehammer Videregående skole, avd. sør
– Restaurant og matfag

Ane Ragnhild Finstad, Celine E. Magnussen, Ailin Rugsveen og Adam Josefh Bensaber