Kokker på Matauk i 2021

Konferansierer Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom

Årets tema var lokalmat med en smak av verden. Årets konferansierer har smakt på verden, samtidig som de har lært viktigheten gode lokale råvarer ved sitt opphold på farmen. 

Frode Myklevik

Frode Myklevik

Utdannet kokk og brennende interesse for god hjemmelaget mat fra bunnen av. Frode Myklevik er den eneste i Innlandet som har utmerkelsen Cordon Rouge og Andre Enghs gullnål for sitt virke innen kokkefaget. Jobbet som kokk og kjøkkensjef hos flere bedrifter på østlandsområdet gjennom 25 år som kokk, før han ble daglig leder for Lærlingekompaniet Innlandet i 25 år. Gjennom sitt virke i Lærlingekompaniet har han fått i overkant av 900 elever gjennom lærerløpet og ut i jobb. Han har vært dommer i et utall av kokkekonkuranser bla NM og Norgescupen for lærlinger i Stavanger. Deltatt på Glamat i Stavanger med fokus på barn. Aktiv i kokkenes Mesterlaug i mange år og holdt inspirerende foredrag. I dag jobber han freelance på Lillehammer Mikrobryggeri med fokus på lokalmat. Frode har vært viktig bidragsyter i styringsgruppa fra starten av.

Shan Amir

Fra Mesna Mat AS

Martin Pedersen

Soussjef hos HEIM Gastropub

Elv

Kokkene (fra venstre) Sebastiano Bello, Matteo Varriale og Stian Nystrand.

Matus Nano

Kjøkkensjef hos Nikkers

Hai på Graaten

Kokkene (fra venstre) Hai Hang og kjøkkensjef Johannes Barli.

Stasjonen Café

Stasjonsvert Geir Evensen

Stasjonen Café

Lærling Bernt Gilberg

Norske Kokkers Landsforening Innlandet

(Fra venstre) Tone Strøm og Therese Svarteng

Lillehammer Videregående skole, avd. sør– Restaurant og matfag

(Fra venstre) Ruben Alexander Ahl Iversen, Amalie Jacobsen Foldvik og Alexander Martinsen