Konferansierer:

Fra venstre: Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom og Wenche Haug Almestrand
Frode Myklevik


Frode Myklevik
Utdannet kokk og brennende interesse for god hjemmelaget mat fra bunnen av. Frode Myklevik er den eneste i Innlandet som har utmerkelsen Cordon Rouge og Andre Enghs gullnål for sitt virke innen kokkefaget. Jobbet som kokk og kjøkkensjef hos flere bedrifter på østlandsområdet gjennom 25 år som kokk, før han ble daglig leder for Lærlingekompaniet Innlandet i 25 år. Gjennom sitt virke i Lærlingekompaniet har han fått i overkant av 900 elever gjennom lærerløpet og ut i jobb. Han har vært dommer i et utall av kokkekonkuranser bla NM og Norgescupen for lærlinger i Stavanger. Deltatt på Glamat i Stavanger med fokus på barn. Aktiv i kokkenes Mesterlaug i mange år og holdt inspirerende foredrag. I dag jobber han freelance på Lillehammer Mikrobryggeri med fokus på lokalmat. Frode har vært viktig bidragsyter i styringsgruppa fra starten av.

Ali Badwinaga
Ali har tidligere vært på Kokkelandslaget og bookes nå til eventer i inn- og utland. Han driver
sin egen restaurant/kafe og cateringselskap.

Anders Havik
Startet sin karriere på Lillehammer, og har siden jobbet på Baltazar Ristorante og vært
kjøkkensjef og daglig leder for Cantina Cortina i Oslo.
Anders har også jobbet som sous shef på Tenuta sanpietro Lucca i Italia og Nobu Bahamas,
Asien crossover restaurant.
Spesialist på italiensk mat og opptatt av gode ferske råvarer.

Anita Sæterdal
Anita Sæterdal er gründer og daglig leder av kaffe- og smoothiebaren FIKA

Restaurant og matfag- Lillehammer
videregående skole Avd. Sør
Fra venstre: Kasandra Helen Karlsen, Ruben Alexander Ahl, Amalie Foldvik og DinaTronerud