Av Frode Myklevik INGREDIENSER: 1 kg grønne tomater 6 dl vann 6 dl 7% eddik [...]
Av Anders Havik INGREDIENSER: 1 stk purreløk ½ hvitløk 600 gram poteter 1,25 liter kyllingkraft [...]
Av Kokken Tor INGREDIENSER: 1 stor skrellet pastinakk ½ dl kremfløte 1 spiseskje smør SLIK [...]
Av Frode Myklevik INGREDIENSER: 8-10 store grønne tomater 2 grønne epler 2 løk 1 spiseskje [...]
Av Kokken Tor INGREDIENSER: Brennesle Vann Salt Kyllingkraft, grønnsakskraft, det man har Kremfløte Masse smør [...]
Av Frode Myklevik INGREDIENSER: 1 kg røde tomater Basilikum 4 dl vann Oregano Salt + [...]
Av Kokken Tor INGREDIENSER: 375 gram smør 700 gram mørk sjokolade 4 dl vann 150 [...]
Av Geir Evensen og Bernt Gilberg – Stasjonen Ingredienser: 8dl hvetemel 8dl grovmalt rugmel 3ts [...]
Av Frode Myklevik Ingredienser: 1 hode blomkål Meierismør til steking Salt Pepper Solsikke-/gresskarkjerner Chevre ost [...]
Av Frode Myklevik Ingredienser: 1 stk kålhode 30 gram meierismør 60 gram hvetemel Kraft fra [...]
Av Frode Myklevik Ingredienser: 1 stk kinakål Nøytral olje Soyasaus Slik går du [...]
Av Shan Amir – Mesna Mat Ingredienser: 400g kjøttdeig 1 løk ½ bunt persille 2 [...]
Av Shan Amir – Mesna Mat Ingredienser: 2 mini squash 1 stor aubergin 1 bunt [...]
Bringebærsylta Lågåsild og rødløk servert med gressløksnyr, persilleolje og sprø rugbrødflak. Fremgangsmåte 8 sild [...]
Smørbrød med stekt lågåsild. 1 sild pr smørbrød Salater Surt brød fra bakeriet i [...]
Grønnsaksvafler Charlotte Mohn Gaustad 4 poteter 4 gulerøtter 1 squash 1-2 egg Salt og pepper [...]
Sjokoladeterte med bær Hilde Løkken Sjokoladetertebunn: 300 gram hvetemel 200 gram usaltet smør 100 [...]
Gresskarsuppe av Sven Erik Renaa – Renaa Restauranter Matauk 2015 70 personer 3 kg gresskar, ferdig [...]
Gjeddekaker av Frode Myklevik 1 kg gjeddefilet 1 ss potetmel 200 gr. Bacon 1 løk finhakket [...]
Et gammelt ordtak sier følgende: ”Den som ikkje held mål, må sype kald kål!” Det [...]
Brasiert Lammeskank · 4 lammeskanker · 1 ts kanel · 1 ts kummin · 4 ss olivenolje · 4 stk [...]
Kirstens Elgkavsuppe Nå når det er litt fuktig vær, frister det med ei god og [...]
Crumble av ristede norske kornsorter Du trenger: · 100 gram hele, økologiske polerte hvetekorn · 100 gram [...]
Bodils Grønnsaksvaffel Ingredienser 3 stk potet 4 stk gulrot 1 skiver kålrot 0.5 stk løk 2 [...]
Spekepølse av elg 600 gram elgkjøtt 200 gram svinekjøtt ½-3/4 dl væske 3 ss salt [...]
Coleslaw med tartardressing Ingredienser: 1/4 kålhode 2 gulrøtter 1 egg Ca 1,5 dl rapsolje 1 [...]
Potetgraut Vinner av årets GD konkurranse – Din beste potetoppskrift Ingen haust utan potetgraut (Den [...]
Sitronterte med marengs Espen Vesterdal Larsen Daglig leder Kulinarisk Akademi Hovedavdeling Sitron krem: · 125g eggeplommer [...]
Coleslow ¼ Kålhode 4 Gulerøtter 1 Egg Ca 2 dl. Olje 1. Fedd Hvitløk Litt [...]
Eplemos 7 stk. epler 1 dl sukker ½ l vann Fremgangsmåte: Skrell epler, fjern kjernehuset [...]
Potet og purreløksuppe Fjøset på Markestadwww.markestad.as Maturs for studenter Lillehammer Mataukfestival 2016 Ingredienser: 1 løk [...]
Grov gjærbakst Fjøset på Markestadwww.markestad.as Ingredienser: 500 gr sammalt mel 500 gr siktet hvetemel ca [...]
Fiskeburger Fiskefilet uten skinn og bein Hvetemel Sammenpisket egg Panko brødrasp 1. Skjær fisken i [...]
Grov gjærbakst 500 gr sammalt mel Ca 7. dl. kaldt vann 2 ts salt 1 [...]
Eplechutney · 6 stk. epler · 2 dl. eplecidereddik · 200 gr. brunt sukker · 3. stk. sjalottløk i [...]
Elgkarbonader 1 kg kvernet elgkjøtt 2 løk 1 spiseskje potetmel 2 egg 2.dl vann 2 [...]
Bakt potetsnacks Andreplass av årets GD konkurranse – Din beste potetoppskrift 1 porsjon: Kutt to [...]
Dratt geite-salat Årets festivalrett Av festivalkokkene: Bjørn Hetervik og Frode Myklevik Salat: Valgfri blandet salat Kokt [...]
Leverpostei 1kg lever 700 gram spekk 1,5 løk Kvernes 1 gang Tilsett: 7 spiseskjeer hvetemel [...]
Rock & Roll Fiskebollekokken! Oppskrift og bilde Halvar Ellingsen Jeg har mange minner fra barndommen [...]
Lammerull fra Småbruket Vårnes Du trenger: 1 slagside av lam 1 kg (ca) lammekjøtt 3 [...]
Potet og purresuppe 2 kg poteter i terninger 2,5 purre i skiver 150 gr. Løk, [...]
Pavlova Espen Vesterdal Larsen Daglig leder Kulinarisk Akademi Hovedavdeling 3 eggehviter noen saltkorn 1dl sukker [...]