Spesiallaget 10 retters meny med lokalmatsprodusenter. Kun 10 bord.
Dette blir en kveld for deg som elsker lokalmat med nye smaker, av og med kreative lokale kokker og restauranter.
I anledning 10 års jubileet til Lillehammer Mataukfestival inviterer vi til 10 retters opplevelsesmeny med drikkepakke, med og uten alkohol.
Et bredt sammensatt kokketeam på tvers av restauranter skal gi deg en matopplevelse du sjelden har smakt maken til. Tema for årets festival er «lokalmat med smak av verden» og kokkene vil bruke lokale råvarer og mikse de på nye spennende måter.
I løpet av kvelden vil du lære litt om de lokale matprodusentene, om råvarene kokkene bruker og de vil selv fortelle og introdusere sin rett/retter.
Vi krydrer kvelden med kulturelle overraskelser underveis.
Restauranten er en «pop-up» restaurant og du finner den i hjertet av Lillehammer sentrum, i Storgata 81.
JUBILEUMSKOKKENETor Kramprud – Kokken Tor, Hai Hang- Hai på Graaten, Ingar Holte – Paa Bordet, vikarierende soussjef Martin Pedersen – Heim, kjøkkensjef Matus Nano – Nikkers, lærling Bernt Gilberg – Stasjonen og Torstein Markhus – Paa Bordet.
Les mer om arrangementet her
Kjøp billetter her